LU Akadēmiskā centra komanda un LU Studentu padome aicina visus studentus iesaistīties LU Akadēmiskā centra veidošanā, balsojot par piemērotākajiem krēsliem topošajai Rakstu mājai. Krēslus būs iespēja izmēģināt gan pauzēs, gan pavadīt tajos visu lekciju.

LU Akadēmiskais centrs attīstās straujiem soļiem, un ir svarīgi, ka daļa no attīstības ir arī studentu viedoklis. Lai kopā izveidotu vispiemērotāko studiju vidi, studenti aicināti izmantot iespēju iesaistīties Rakstu mājas veidošanā! 

No 16. līdz 30. novembrim studentiem ir iespēja doties uz LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājas auditorijām (103, 104 un 203), kurās ir izvietoti dažādu ražotāju piedāvātie krēsli. Tos var apskatīt, izmēģināt un galvenais - izvēlēties piemērotākos krēslus topošajai LU Rakstu mājai. Visus krēslus var izmantot gan lekciju laikā, gan apskatīt starp lekcijām. Norādītajās auditorijās ir pieejami plakāti ar instrukcijām - kā par šiem krēsliem balsot. 

Tiem studentiem, kas šobrīd nestudē LU Akadēmiskajā centrā, būs iespēja apmeklēt “Atvērto dienu” 23. novembrī. Īpaši aicinām studentus no fakultātēm, kas plānotas Rakstu mājā - Biznesa vadības un ekonomikas fakultāte, Humanitāro Zinātņu fakultāte, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, Sociālo zinātņu fakultāte, Teoloģijas fakultāte un Vēstures un Filozofijas fakultāte. 

Krēslus būs iespējams apskatīt arī tiešsaistē, LU Akadēmiskā centra Facebook lapā. 

Dalīties