Latvijas Universitātes (LU) rektors Indriķis Muižnieks un LU Studentu padome ielūdz LU studentus un darbiniekus uz apspriedi par Latvijas Universitātes Akadēmiskā centra attīstības projektu “Sporta māja”, kas notiks 2021. gada 9. aprīlī plkst. 15.00 platformā Microsoft Teams.

LU Akadēmiskā centra attīstības programmas komanda turpina darbu pie Akadēmiskā centra jeb Universitātes pilsētiņas izveides. Akadēmiskais centrs ir ceļš nākotnē, ceļš, kas vēl tikai top – viens no modernākajiem studiju un pētniecības centriem Eiropā. Tā ir un būs vide, kur uzplaukt talantam, uzņēmībai un sadarbībai. Tikai kopā mēs izveidosim 21. gadsimtam atbilstošu Zinātnes universitāti, vidi, kurā būs patīkami dzīvot un strādāt, vidi, kuru veidojam visi kopā.

Līdzās jau esošajām Dabas un Zinātņu mājai rudenī uzsāksies Rakstu mājas būvniecība. Nākamā attīstības posma projekti Akadēmiskajā centrā ir “Tehnoloģiju māja”, “Veselības māja”, “Sporta māja”, kā arī “Studentu un viesu māja”. Caurviju komponentes projektos būs “Zaļas Universitātes” un “Digitālās Universitātes” aktivitātes. Vairāk par iecerēm Akadēmiskajā centrā un ārpus tā uzziniet ŠEIT.

Šajā apspriedē tiks prezentēts “Sporta mājas” projekts, kā arī būs iespēja uzdot jautājumus Akadēmiskā centra attīstības programmas komandai. Pieslēgties apspriedei ir iespējams ŠEIT.

Dalīties